Control de plagues Lloret de Mar

A Centric tenim present que el més important és la plena satisfacció dels clients en relació amb els serveis que oferim de control de plagues a Lloret de Mar Per això a cada client li donem la següent informació:

 • Un informe de la inspecció inicial on s’estableixen les zones de risc, les deficiències estructurals i els mals hàbits, entre d’altres dades.
 • Un informe del pla d’acció que conté el pla de treball, les mesures de seguretat, el calendari de visites, els mapes de la instal · lació a tractar, els registres i fitxes de seguretat dels plaguicides, etc.
 • Un informe d’avaluació del programa amb els resultats dels seguiments i les propostes de modificacions.


No esperi més i consulti’ns sense compromís.

Centric presta servei de control de plagues a Lloret de Mar, el servei està inclòs dins l’àrea de control de plagues a La Selva (província de Girona) en el codi postal 17310. Proporciona servei de control de plagues a una població de 40.282 lloretencs.
El servei de control de plagues Lloret de Mar es presta a prop de control de plagues Girona, control de plagues Olot, control de plagues Figueres, control de plagues Barcelona.

Desinfeccions Lloret de Mar

Si busca una empresa seriosa, responsable i que compleixi fidelment amb els requeriments i exigències de cada client en matèria de desinfeccions a Lloret de Mar, pot comunicar-se amb la nostra companyia Centric.

Estem especialitzats en:

 • Control de plagues.
 • Fumigacions.
 • Desinsectacions.
 • Control de tèrmits.
 • Desinfecciones.

Complim amb tots els requisits exigits per les normes que regulen la nostra activitat, tant en la utilització de productes químics com en la reglamentació dels treballadors, el que ens permet oferir un servei garantit i segur.

Comuniqueu amb nosaltres i li resoldrem totes les inquietuds que tingui.

Centric
presta servei de desinfeccions a Lloret de Mar, el servei està inclòs dins l’àrea de desinfeccions a La Selva (província de Girona) en el codi postal 17310. Proporciona servei de desinfeccions a una població de 40.282 lloretencs.

El servei de desinfeccions Lloret de Mar es presta a prop de desinfeccions Girona, desinfeccions Olot, desinfeccions Figueres, desinfeccions Barcelona.

Fumigacions Lloret de Mar

A Centric hacemos nuestros trabajos de fumigaciones en Lloret de Mar con el debido cumplimiento de los requisitos que exige la Generalitat de Catalunya como lo es la inscripción en el Registre Oficial d´Establiments i Serveis Plaguicides amb con el n.º GI0016SA.

Toda nuestra plantilla de trabajadores está ampliamente cualificada y carnetizada para la manipulación de plaguicidas (carné DDD), teniendo en cuenta que solo empleamos plaguicidas homologados y registrados por el Ministeri de Sanitat i Consum i la Direcció General de la Salut Pública.

Comuníquese con nosotros y permítanos ayudarle a exterminar esas plagas molestas que pueden afectar su salud.

Centric presta servicio de fumigaciones en Lloret de Mar, el servicio está incluido dentro del área de fumigaciones en La Selva (provincia de Girona) en el código postal 17310. Proporciona servicio de fumigaciones a una población de 40.282 loretenses.

El servicio de fumigaciones Lloret de Mar se presta cerca de fumigaciones Girona, fumigaciones Olot, fumigaciones Figueres, fumigaciones Barcelona.

Termites Lloret de Mar

La nostra empresa Centric compta amb personal qualificat per al control de plagues i tèrmits a Lloret de Mar Fem servir productes acords per a cada cas i aptes per a la salut.

Respecte als tèrmits podem dir el següent:

Com les controlem
Per controlar aquesta plaga és molt important establir un diagnòstic previ de la situació i la magnitud de la plaga per poder confirmar si es tracta de termites. És imprescindible també determinar de quina subespècie es tracta per poder escollir el tractament més adequat. Comptem amb l’ajuda de radars amb sensors de moviment, humitat i temperatura per delimitar la zona afectada.

Hi ha dos sistemes per controlar aquests insectes. Triarem el que millor s’adapti a cada cas:

Trampes que contenen un atraient específic.
Injecció d’insecticida en la fusta afectada i en el perímetre.
Importància sanitària

Els tèrmits poden danyar estructuralment els habitatges depenent de la naturalesa de l’estructura principal de l’edifici, fins i tot poden provocar que els pisos s’enfonsin.
Fan galeries interiors i gairebé no generen forats (a diferència del corc, per exemple).
No ho dubti, truqui’ns, sabem tot sobre els tèrmits i com controlar-les.

Centric presta servei de termites a Lloret de Mar, el servei està inclòs dins l’àrea de tèrmits a La Selva (província de Girona) en el codi postal 17310. Proporciona servei de termites a una població de 40.282 lloretencs.

El servei de termites Lloret de Mar es presta a prop de termites Girona, tèrmits Olot, tèrmits Figueres, tèrmits Barcelona.

Desinsectacions Lloret de Mar

A la nostra empresa Centric treballem per satisfer les necessitats dels clients en matèria de control de plagues i desinsectacions a Lloret de Mar

Comptem amb les eines, els productes químics i els equips necessaris i adequats per controlar i eliminar:

 • Escarabats.
 • Blatella germànica.
 • Blatta orientalis.
 • Periplaneta americana.
 • Insectes voladors.
 • Mosques.
 • Vespes.
 • Arnes.
 • Formigues.
 • Xinxes.
 • Peixos de plata.
 • Paparres.


Comuniqui amb nosaltres avui mateix sense compromís i pregunteu-nos pels serveis, costos i tot el que requereixi saber per decidir-se per la nostra empresa Centric.

Centric presta servei de desinsectacions a Lloret de Mar, el servei està inclòs dins l’àrea de desinsectacions a La Selva (província de Girona) en el codi postal 17310. Proporciona servei de desinsectacions a una població de 40.282 lloretencs.

El servei de desinsectacions Lloret de Mar es presta a prop de desinsectacions Girona, desinsectacions Olot, desinsectacions Figueres, desinsectacions Barcelona.